Most olvasnak:)

Most olvas

2010. február 22., hétfő

Próba 1,2,3

Grafomániám egy kicsit szüneteltettem. Ami természetesen nem teljesen felel meg az igazságnak. Egy normál gyertyának 2 "kanócvége" van, de nekem most sikerült olyan gyertyát égetnem, amelynek megszámlálhatatlan "kanócvége" nőtt, s mindegyik egyszerre égett. Lassan már sikerül elfújnom a legtöbbjét, ezért gyorsan gyújtogatok tovább:)

A legtöbb este bekukkantottam a Tenegen oldalára. Átfutottam a még élő fórumok írásait, időnként bele is kotyogtam, de csak jelzés értékűen, hogy tudják még nem párologtam el.
Szemezgettem a blogokból is. Rettenetesen élvezem Judit, mintegy folytatásos regényét. Ő is folyamatosan vív:)
Marika is egyre termékenyebb, mire jó egy új kurzus:)

A suliban vívom apró csatáimat, igaz csak a csemetékkel, mert a kollégákat is csak gmailon látom, ha töltöttek fel magukról egy-egy képet, s az is eszükbe jut, hogy írjanak nekem.

Ennyit az önsajnálatról. A lényeg,

hogy megszületett :P Hosszú vajúdás után (karácsony előtt kezdődött) él, éleget Ning oldalunk. Igaz még csak tesztelés alatt van, de már lassan telik tartalommal:)


Hát ő az! Igaz, milyen szép:)
Ma megkezdtem a TC04 tananyagának feldolgozását. A gyertya végett eldöntöttem, hogy csak meghúzott mintaMoodle-t fogok készíteni. Kivételesen szem előtt tartom a szarka és az ő farka között lévő üzleti megállapodást.

2010. február 2., kedd

Hagyományos úton...

Ma anyagot gyűjtöttem és rendszereztem a "kurzusomhoz". Egész este könyveket forgattam, cetliket írtam, ragasztottam. Hiába, ragaszkodom a megszokott munkamódszereimhez. Az étkezőasztal beborítva, cetlihegyek mindenütt. Fogalmak, ábrák, ábratervek, feladatok..... Lassan gyűlik a felhasználható kupac.
Később bekukkantottam Erikához és Judithoz, Ők is nagyon dolgoznak.
Kicsit színesítettem az e-portfóliómat. Felpakoltam néhány általam kipróbált, megkedvelt Web 2-es alkalmazást.
A legnagyobb sikerem: összeállt a szalagavató műsor:) Márcsak a bécsi keringővel kellene közelebbi viszonyba kerülnöm. Mennyivel könnyebb csinálni, mint tanítani:)