Most olvasnak:)

Most olvas

2010. október 11., hétfő

TitanPad

Aki keres, az talál ;) Új web 2-es eszköz, amelyet kipróbálok a TitanPad, Internetes keresés témakörben. A TitanPad közös dokumetumszerkesztő/jegyzetelő alkalmazás. Regisztráció nélkül használhatjuk.
Protopage-en keresztül kapják az elérési linket a tanulócsoportok.
Minden csoport eltérő színnel dolgozik a közös dokumentumban. A dokumentum változása nyomon követhető. Az szerkesztés alatt álló munkákba importálhatunk, valamint a kész dokumentumot exportálhatjuk.

Köszönöm az ötletet a Tanárblognak!

4 megjegyzés:

  1. Kedves Éva!
    Sok dologról szerettem volna veled beszélgetni a pécsi konferencián de sajnos nem jött össze... Nem baj, mert a virtuális térben a nyomodban vagyok, úgyhogy biztos lesz még rá alkalom. Csak a bejegyzéseid kapcsán most hirtelen az jutott eszembe, hogy szólok: NEM HAGYHATOD ABBA a blog írását (sem). És ez parancs :-)

    VálaszTörlés
  2. Kedves Robi!
    Az életben pontosan olyan robbanékony vagy, mint a virtuális térben:)
    Igyekszem a blogomat életben tartani. S láthatod, nyomozok tovább újabb felhasználható "dolgok" után. Így meg fölöttébb, hogy ellenőrzés van:)

    VálaszTörlés
  3. Éva, nagyon megköszönném, ha írnál egy oldalt arról, hogy hogy használod a Protopage-t, talán már le ís írtad korábban, csak ki kéne kopizni. Arra gondoltam, hogy csinálnánk egy web 2.0 szótárat Moodle-ben (ahol most megy a képzés), és oda gyűjtögethetnénk az újabb dolgokat. Mit gondolsz?

    VálaszTörlés