Most olvasnak:)

Most olvas

2010. január 31., vasárnap

Végre, kész!

"Börtönéből szabadult...."
Nem szerettem, de kész. Rengeteg időmet elvitte, többet, mint kellett volna. Nagyon maximalistán álltam újfennt a munkának. Nehéz volt visszafogni, rövidíteni, egyre kisebb csomagot készíteni. Kedvem sem volt hozzá. Ez egy külön szakma. De kész. Most már ilyet is tudok:) Most jön majd a fekete leves. Hogy lesz ebből forgatókönyv? Hát lesz...
Íme a szinopszis KATT!

4 megjegyzés:

  1. Éva, ez akkora falat, ami már Hozzád képest is túlzás! A forgatókönyvön pedig ne aggódj - mivel nem multimédiáról van szó, hanem egy Moodle környezetben zajló e-learning-es csoportmunkáról, nem lesz bonyolult - bár ha Rólad van szó, jobb ha előre nem nyilatkozom!

    VálaszTörlés
  2. Igazán, ezt most nem értem. Mi a nagy falat? - Mégis XL-es maximalista maradtam?
    A forgatókönyvet megírni, -tegnap olvastam, és borzongtam.
    Csoport munkában, hogy dolgozunk? Kiválasztunk egy forgatókönyvet a sok közül, és azt dolgozzuk ki? SOS

    VálaszTörlés
  3. Évi, megnéztem a szinopszisodat, nagyon alapos! Az enyém messze nem lesz ilyen. Lehet, hogy nem jó témát választottam, mert én abszolút két órás anyagban gondolkodtam, így nem tudok ennyi mindent beletenni. Ráadásul a Te formátumod Robi mintájához hasonlít, és olyan pontokat is látok benne, amilyeneket a letölthető "szinopszis.doc"-ban nem szerepelt. SEBAJ, nem vagyunk egyformák, az ajó, hogy "mindenki másképp csinálja".
    A Csoportmunka egyébként, szerintem arról szól,hogy a csoportod (diákjaid)számára készül, bár szerintem ez sem lesz egyszerű.

    VálaszTörlés
  4. Arra gondoltam, hogy ha már energiát fektetek bele, használhassam máskor is:)
    Persze az eleje csak áttekintés lesz. A hangsúly a videón és a hangon van.

    VálaszTörlés